Home > Stiri EXTERNE > Certificare ISO 50001 obtinuta de o fabrica de hartie

O fabrica de hartie obtine certificarea ISO 50001 pentru managementul energiei

25 iulie 2012. Fabrica de hartie cretata Condat, apartinand grupului Lecta, a obtinut certificarea ISO 50001 pentru sistemul de management al energiei, fiind recunoscuta drept una dintre fabricile cele mai prietenoase cu mediul din Europa.

Certificarea ISO 50001, care se bazeaza pe un ciclu de imbunatatire continua a proceselor, presupune utilizarea eficienta a surselor de energie disponibile, ceea ce contribuie la reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera.

Fabrica Condat este situata pe malurile raului Vézère, in regiunea franceza Périgord, intr-un amplasament natural extraordinar.

Mediul inconjurator a reprezentat dintotdeauna o prioritate pentru Condat, ceea ce a dus la adoptarea celor mai bune practici pentru asigurarea unei dezvoltari industriale durabile. In sprijinul acestei afirmatii stau marturie certificarile de mediu ISO 14001 si EMAS, certificarile FSC si PEFC, certificarea pentru managementul calitatii ISO 9001 si recent obtinuta certificare ISO 50001 pentru sistemul de management al energiei.

Datorita acestei realizari, grupul Lecta a facut un pas inainte catre indeplinirea angajamentului sau de a obtine certificari ale eficientei energetice pentru toate unitatile sale de productie in 2012.

Pentru mai multe informatii despre angajamentul asumat de Condat in privinta unui viitor sustenabil, puteti vizita sectiunea de mediu a acestui site web: www.condat-pap.com.

› Certificare ISO 50001 obtinuta de o fabrica de hartie