Home > Stiri EXTERNE > Certificare ISO pentru Contraco

17 octombrie 2011. Compania Contraco a primit certificarea ISO 9001:2008 de la Quality Austria. Directorul general, Nabil Abu Shaaban, si reprezentantul departamentului de resurse umane, Anil Pillai, au primit certificatul de la reprezentantii organismului de certificare.

“Sub indrumarea presedintelui companiei, Abdullah bin Khalifah al-Attiya, Contraco va adera la profesionalism si la furnizarea entuziasta a serviciilor,” a declarat Shaaban.

“Contraco priveste in viitor, asteptand sa participe la dezvoltarea generala a segmentelor de infrastructura, rezidential si de construire a cladirilor comerciale, in acord cu FIFA World Cup 2022,” a adaugat el.

Potrivit lui Anil Pillai, Contraco isi va mentine sistemul de management al calitatii, urmand standardele ISO si angajandu-se sa ofere servicii de calitate clientilor sai. “Doresc sa multumesc clientilor, consultantilor si angajatilor Contraco deoarece ne-au sprijinit constant si ne-au dat posibilitatea de a atinge acest obiectiv,” a adaugat el.

Contraco este un contractant general care acorda o mare atentie clientilor, oferind servicii complete in domeniul constructiilor din sectoarele medical, sport, educatie, comercial, rezidential, drumuri, electric si mecanic. Toate aceste activitati sunt acoperite de domeniul recentei certificari ISO 9001.

Contraco se bazeaza pe echipe de proiect profesionale, care gestioneaza termenele limita ale tuturor fazelor constructiei. Compania si-a cladit reputatia de a fi performanta de-a lungul anilor, cheia succesului sau fiind angajamentul de lunga durata fata de serviciile de calitate si fata de fiabilitate. Pentru mai multe informatii, vizitati www.contraco.com.qa.

› Certificare ISO pentru Contraco