Home > Stiri EXTERNE > F. Ball atinge noi standarde ale sanatatii si securitatii

F. Ball and Co. Ltd., liderul britanic in adezivii pentru podele de inalta performanta si alte produse pregatitoare, a primit certificarea BS OHSAS 18001, un standard britanic recunoscut international pentru sanatatea si securitatea la locul de munca. Standardul a fost conceput pentru a sprijini si a promova cele mai bune practici de sanatate si siguranta profesionala, ajutand compania F. Ball sa-si mentina un sistem de management al sanatii si securitatii, reducand la minim riscurile legate de aceste aspecte.

Primita de unul dintre primii producatori din industria sa din Regatul Unit, certificarea OHSAS 18001 demonstreaza ca F. Ball si-a planificat o abordare sistematica fata de problemele referitoare la siguranta si fata de evaluarea riscurilor. Si mai mult, certificarea arata conformitatea companiei fata de cerintele legale si de reglementare si ofera o dovada clara a dedicarii conducerii acesteia fata de siguranta angajatilor.

Carl Norman, consultant pe probleme de sanatate si siguranta la F. Ball, comenteaza: “BS OHSAS 18001 a fost urmatorul pas logic dupa ce am obtinut EN ISO 14001, standardul international pentru mediu, si suntem extrem de multumiti ca am fost premiati cu aceasta certificare. F. Ball se mandreste cu mentinerea unui mediu de lucru sigur pentru toti angajatii sai, iar noul standard demonstreaza angajamentul companiei fata de sanatate si siguranta, ca si imboldul de a-si imbunatati continuu performanta din aceste domenii de interes.”

Desi accidentele la locul de munca au fost foarte rare, F. Ball a depus eforturi considerabile de a le reduce la minim, frecventa lor scazand an de an din 2005. Compania si-a demonstrat suplimentar performanta excelenta in ceea ce priveste sanatatea si securitatea controlandu-si riscurile si actionand conform politicii si obiectivelor privind aceste aspecte, ceea ce a dus la castigarea certificarii BS OHSAS 18001. Mai multe informatii, la adresa: www.f-ball.co.uk.

› F. Ball atinge noi standarde ale sanatatii si securitatii