Home > Stiri EXTERNE > Gopher Money primeste acreditarea ISO 9001

Gopher Money obtine acreditare pentru managementul calitatii ISO 9001

19 octombrie 2011. Gopher Money, o companie specializata in solutii financiare, este mandra sa anunte ca a primit acreditarea ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii.

Gopher Money, aflata in al doilea an de la intrarea pe piata, a incercat dintotdeauna sa ofere clientilor si partenerilor de afaceri servicii de cel mai inalt nivel.

Procesul de implementare ISO 9001 a examinat cu atentie fiecare aspect al activitatilor manageriale si operationale din cadrul companiei.

Mark Prideaux, presedintele companiei, a comentat: “Dupa ce am muncit din greu si am primit sprijinul specialistului in consultanta Andrew Holmes, am castigat prima noastra acreditare cu un raport de audit imaculat si fara vreo recomandare in ceea ce priveste imbunatatirea.”

“De cand am castigat aceasta acreditare iso 9001, am implementat schimbari minore care au avut ca rezultat sporirea eficientei si au imbunatatit intreaga calitate a serviciilor pe care le punem la dispozitie. Faptul ca suntem capabili sa raportam fiecare aspect al afacerii noastre obliga conducerea sa chestioneze fiecare activitate si sa intrebe de ce a fost efectuata in acel mod si, si mai important, cum poate fi efectuata mai bine!”

Gopher Money are sediul in Bolton, Marea Britanie, si s-a specializat in furnizarea unei game largi de solutii financiare (imprumuturi, returnare de datorii, asigurari etc.). Pentru mai multe informatii, vizitati www.gophermoney.co.uk.

› Gopher Money primeste acreditarea ISO 9001