Home > Stiri EXTERNE > Interxion obtine recertificarea paneuropeana ISO 27001

15 septembrie 2011. Londra. Interxion Holding, lider european in furnizarea de servicii prin centre neutre de colocare de date, a anuntat astazi ca a obtinut recertificarea standardului recunoscut international ISO 27001 (securitatea informatiei si continuitatea afacerii) pentru toate cele 11 unitati de operare din Europa.

Pe langa garantarea in mod constant a celor mai bune servicii posibile si a securitatii fizice si a datelor tuturor clientilor sai, acreditarea paneuropeana ISO confirma abilitatea companiei Interxion de a oferi o solutie uniforma, integrata, pentru clientii din mai multe tari ale celor 28 de centre de date din cele 13 de centre importante de activitate din Europa. Acordul unic privind serviciile originale Interxion este aplicabil in intreaga Europa, ceea ce inseamna ca nu este nevoie de renegocierea termenilor si conditiilor in fiecare tara.

Auditul ISO si procesul de certificare ISO 27001 se concentreaza asupra fiecarui aspect al afacerii, inclusiv asupra infrastructurii fizice, securitatii locatiei si gestionarii accesului, capacitatilor personalului, comunicatiilor si operatiunilor, criteriilor de respectare a legilor si sistemelor de intocmire a copiilor de rezerva si de recuperare a datelor in caz de dezastre.

Certificarea subliniaza angajamentul Interxion fata de pastrarea confidentialitatii, integritatii si disponibilitatii tuturor bunurilor informatice fizice si electronice administrate de companie. Fiecare locatie Interxion este acreditata si conform standardului international pentru continuitatea afacerii BS25999.

“Clientii nostri pot avea incredere in conectivitatea fara egal pe care o punem la dispozitia lor deoarece noi oferim cele mai bune planuri uniforme in proiectare, structura, operatii si servicii. Recertificarea noastra cu succes conform standardului ISO 27001 este o dovada suplimentara a angajamentului nostru de a furniza servicii prin centrele de date de incredere, sigure si competente, destinate comunitatilor in crestere de utilizatori de medii digitale, servicii financiare si solutii cloud,” a declarat Kevin Dean, director de marketing la Interxion. Pentru informatii suplimentare despre companie, vizitati www.interxion.com.

› Interxion obtine recertificarea paneuropeana ISO 27001