Home > Stiri EXTERNE > BSG obtine certificate ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS

Building Safety Group primeste certificarile ISO 9001 (calitate), ISO 14001 (mediu) si OHSAS 18001 (siguranta muncii)

16 septembrie 2011. Building Safety Group (BSG) Ltd anunta cu mandrie ca a avut succes in dobandirea urmatoarelor trei acreditari ISO:

BS EN ISO 9001:2008 – sistemul de management al calitatii – certificarea a fost acordata pentru furnizarea constanta de produse care indeplinesc cererile clientilor si cerintele de reglementare in vigoare. BSG intentioneaza sa creasca satisfactia clientilor, depasindu-le asteptarile in ceea ce priveste informarea si serviciile auxiliare.

BS EN ISO 14001:2004 – sistemul de management al mediului – este standardul conceput pentru a pastra echilibrul intre mentinerea rentabilitatii si reducerea impactului asupra mediului. Atat personalul de birou din cadrul BSG, cat si consultantii externi in privinta sigurantei si-au subliniat angajamentul de a atinge ambele obiective.

OHSAS 18001:2007 – seria de evaluare a sanatatii si securitatii ocupationale – certificarea ohsas a fost primita ca urmare a identificarii constante si a controlarii riscurilor legate de sanatate si de siguranta, a reducerii potentialului de accidentare, a respectarii legilor si a imbunatatirii performantei generale. Beneficiind de sprijinul a 30 de consultanti care viziteaza sute de santiere in fiecare luna, BSG ia in serios siguranta angajatilor sai.

Paul Kimpton, directorul general Building Safety Group, a precizat: “Aceste acreditari reprezinta standarde recunoscute international pentru managementul calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale. Prin ele garantam ca Building Safety Group a dovedit ca aplica procesele necesare indeplinirii cerintelor clientilor, ceea ce ne da posibilitatea de a demonstra membrilor nostri ca ne indeplinim sarcinile intr-o maniera responsabila.”

Pentru mai multe informatii despre activitatile desfasurate de compania din Bristol, vizitati site-ul BSG la adresa www.bsgltd.co.uk.

› BSG obtine certificate ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS