Home > Stiri EXTERNE > Servicii de traducere, certificate ISO 14001

Skrivanek Group se alatura miscarii ecologiste prin ISO 14001

New York, 9 februarie 2012. Skrivanek Group, un important furnizor de servicii de traducere, localizare si alte servicii lingvistice asociate, a primit certificarea ISO 14001 pentru sistemul sau de management al mediului, ca recunoastere a respectarii celor mai bune practici si celor mai inalte standarde din domeniul mediului inconjurator.

Aceasta certificare pentru managementul mediului recunoscuta la nivel mondial – dar cu toate acestea destul de putin raspandita in sectorul traducerilor – impune anumite conditii cu privire la aspectele care tin de managementul mediului.

Certificarea ISO 14001 inseamna ca Skrivanek dispune in mod corect de deseuri, practica un consum inteligent de energie si de material, promoveaza conservarea energiei si reciclarea, reducandu-si prin urmare impactul pe care activitatile sale il are asupra mediului. Obiectivul Skrivanek este de a creste sensibilizarea in randul angajatilor sai si de a le da posibilitatea sa isi desfasoare activitatea cu aceeasi consideratie.

“Skrivanek are o abordare foarte serioasa fata de impactul activitatilor sale asupra mediului. Luandu-ne angajamentul de a reduce deseurile si consumul energetic, am facut un pas important spre dirijarea afacerii noastre prin respectarea problemelor de mediu si speram sa inspiram si alte organizatii din mediul de afaceri sa ia parte la aceasta miscare ecologista,” a declarat Michal Küfhaber, director general de productie. “Adaugarea aceastei realizari la certificarea noastra ISO 9001 ne pune la dispozitie un punct de plecare pentru stimularea proceselor noastre actuale si pentru obtinerea unor imbunatatiri continue.”

Dupa ce sistemele de management al mediului implementate de Skrivanek in Cehia si in Slovacia au fost certificate in conformitate cu DIN EN ISO 14001, toate celelalte sucursale Skrivanek din intreaga lume au primit si ele aceasta acreditare in 2012.

Aceasta reusita voluntara demonstreaza dedicarea companiei Skrivanek fata de fixarea si atingerea unor teluri inalte in domeniul mediului, sanatatii si sigurantei. Toti clientii Skrivanek pot avea incredere ca organizatia aplica nu numai cele mai importante politici si cele mai bune practici ambientale, ci se si straduie sa obtina o imbunatatire continua a performantei sale gratie proceselor si procedurilor atent documentate.

Skrivanek ofera solutii lingvistice de exceptie de peste doua decenii, confirmandu-si constant pozitia de lider mondial in domeniul traducerilor. Reteaua de 50 de birouri de traduceri Skrivanek raspandite in 14 tari din Europa, Asia si Statele Unite pune la dispozitie servicii de traducere si localizare in peste 100 de limbi.

Tehnologiile de ultima ora utilizate de Skrivanek, aplicate de 3000 de lingvisti, 400 de recenzenti autohtoni, echipe profesioniste de manageri de proiect, ingineri software si specialisti DTP, conduc la propunerea unor solutii dedicate clientilor care indeplinesc chiar si cele mai exigente cerinte. Reputatia Skrivanek este garantata de certificarile de asigurare a calitatii ISO 9001 : 2008 si EN 15038:2008 si de clientela sa care include corporatii mondiale din topul companiilor Fortune 500 si de Comisia Europeana. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.skrivanek.com.

› Servicii de traducere, certificate ISO 14001