Home > Stiri EXTERNE > Sullair obtine certificarile OHSAS si ISO 14001

Sullair Australia isi atinge obiectivul, obtinand certificarile OHSAS 18001 si ISO 14001

18 ianuarie 2012. Furnizorul de solutii si de servicii pneumatice Sullair Australia a primit recent din partea Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA) Australia acreditari pentru sistemele sale de management al sigurantei si al mediului.

Aceste acreditari confirma respectarea celor mai stricte standarde din lume pentru managementul mediului, sanatatii si securitatii (MSS).

Potrivit directorului de mediu, sanatate si securitate din cadrul Sullair Australia, George Covino, obtinerea certificarilor OHSAS 18001 pentru sistemul de management al securitatii ocupationale si ISO 14001 pentru sistemul de management al mediului a reprezentat un obiectiv corporativ extrem de important pentru Sullair in 2011.

“Obtinerea acreditarilor OHSAS 18001 si ISO 14001 este o dovada a maturitatii ambelor noastre sisteme,” a spus Covino. “Este si punctul culminant al efortului depus de multi oameni din intreaga companie.”

Este de asteptat ca acreditarile LRQA sa aduca beneficii pe scara larga companiei. Domeniul certificarii acopera toate aspectele activitatilor de asamblare, reparare si stocare desfasurate de companie si prestarea de servicii de intretinere a sistemelor compresoare si a echipamentelor asociate cu aer comprimat.

Rezultatul va consta in ridicarea standardelor pentru dezvoltare, productie si mentenanta post vanzare, ceea ce va oferi mari beneficii companiei si utilizatorilor finali ai produselor.

Acreditarile OHSAS 18001 si ISO 14001 garanteaza ca solutiile pneumatice propuse de Sullair Australia au fost concepute tinand cont de securitatea angajatilor si de mediul inconjurator ca cerinte fundamentale. Compania a declarat ca, in urma acreditarilor primite, unitatile sale de productie si de service stabilesc acum standardele in sectorul industrial in privinta practicilor de securitate si ambientale si a performantei obtinute.

O alta consecinta a primirii acreditarilor este, dupa parerea lui Covino, faptul ca Sullair va continua sa isi incorporeze strategii de imbunatatire continua in sistemele sale de management al mediului si al securitatii.

“Implementand standardele OHSAS 18001 si ISO 14001, Sullair Australia se plaseaza in prezent pe un loc fruntas in sectorul nostru in ceea ce priveste furnizarea de solutii cu aer comprimat sigure si responsabile fata de mediu,” a mai spus Covino.

“Cu toate acestea, nu este cazul sa fim multumiti de noi insine. Intentionam sa continuam sa ne imbunatatim sistemele de management al securitatii si al mediului pentru a ne asigura ca ele raman cat se poate de eficiente si de eficace si ca sunt capabile sa evolueze pentru a indeplini cerintele legislative privind performanta atunci cand acestea se vor schimba in viitor.”

Sullair Australia este o sucursala a Sullair Corporation.  Sediul sau central se afla in Melbourne, ca si unitatea sa de productie, compania avand si sapte filiale si birouri, 11 distribuitori si peste 40 de vehicule de teren. Pentru mai multe informatii, vizitati www.sullair.com.au.

› Sullair obtine certificarile OHSAS si ISO 14001