Home > Stiri EXTERNE > Accertify obtine certificatul ISO 27001

Accertify atinge standardul recunoscut international pentru securitatea informatiei ISO 27001

Compania devine astfel una dintre cele aproximativ 300 de companii din SUA care au castigat certificarea ISO 27001

Chicago, Illinois. 4 august 2011. Accertify®, lider in furnizarea de solutii software de gazduire, instrumente si strategii de prevenire a fraudelor si de atenuare a riscurilor cibernetice, a anuntat astazi ca s-a alaturat celor aproximativ 300 de companii din Statele Unite care au obtinut certificarea ISO 27001, acest standard recunoscut international pentru securitatea informatiei. Certificatul iso27001 primit indica faptul ca sistemul de management al securitatii informatiei implementat de Accertify indeplineste cerintele standardelor emise de Organizatia Internationala pentru Standardizare, fiind autentificat ca un sistem consecvent de informatii, cu masuri clare de control.

“Clientii nostri au o incredere absoluta ca Accertify le va proteja datele, iar aceasta ultima certificare demonstreaza angajamentul nostru neintrerupt fata de cele mai inteligente si mai stricte practici de securitate care se folosesc in prezent,” a declarat Jeff Liesendahl, presedintele consiliului de administratie al Accertify.

“Astazi, la mai putin de doi ani dupa ce ne-am inceput parcursul strategic catre oficializarea sistemului nostru de management al securitatii informatiei ISO 27001, eforturile sustinute depuse de intreaga organizatie ne-au dat posibilitatea de a fi recunoscuti in mod oficial pentru ca am construit un sistem de informatii cuprinzator, care adera la cele mai inalte niveluri de control in asigurarea integritatii, disponibilitatii si securitatii informatiilor noastre si informatiilor clientilor nostri.”

Companiei i s-a decernat certificatul in urma unei evaluari efectuate de organismul de auditare extern BSI. Certificarea indica faptul ca sistemul de management al securitatii informatiei folosit de Accertify este in deplina conformitate cu cerintele standardului ISO/IEC 27001:2005, acoperind urmatorul domeniu:
“Furnizarea si gestionarea proceselor, activitatilor si functiilor asociate cu functionarea sistemelor de informatii si infrastructurii care sprijina produsele si serviciile Accertify, incluzand, dar nelimitandu-se la, garantarea unei disponibilitati crescute (24 de ore din 24, 7 zile din 7, 365 de zile pe an) si a unui mediu operational sigur pentru toti clientii si departamentele Accertify.”

Accertify Inc., o sucursala detinuta in intregime de American Express, cu sediul in Itasca, Illinois, este lider in furnizarea de solutii software de gazduire destinate companiilor care fac comert electronic, ca si in furnizarea de instrumente si strategii de prevenire a fraudelor si de atenuare a riscurilor cibernetice. Accertify se dedica furnizarii celor mai rentabile solutii disponibile in prezent de combatare a fraudelor care pot aparea in cazul companiilor online. Pentru mai multe informatii, vizitati www.accertify.com.

› Accertify obtine certificatul ISO 27001