Home > Stiri EXTERNE > Merlin Works dobandeste ISO 9001

11 octombrie 2011. Merlin Works, antreprenorul intern premiat al grupului Merlin Housing Society, a primit ravnita certificare ISO 9001 : 2008 pentru procesele care controleaza serviciile de reparatii si de mentenanta adresate clientilor.

Winston Williams, directorul general Merlin Works, a declarat: “Aceasta inseamna ca ocupantii cladirilor noastre pot fi acum siguri de sistemul nostru dovedit, testat si auditat extern prin care vom obtine imbunatatiri continue ale serviciilor oferite de organizatie.“

Acreditarea iso 9001 a fost acordata in urma implementarii unui sistem de management al calitatii (n.r. vezi implementare iso), alcatuit din proceduri ISO amanuntite in toate zonele de activitate ale Merlin Works.

Procesele ISO au fost auditate in doua etape – prima fiind o analiza in afara locatiei a documentatiei, cea de-a doua fiind o vizita intensiva de patru zile la fata locului, timp in care diversi directori si supraveghetori au fost intervievati pentru a verifica daca procedurile sunt urmate corespunzator.

ISO 9001:2008 este un standard de management al calitatii, recunoscut in intreaga lume si aplicat in toate sectoarele de afaceri. Organizatiile beneficiaza de acest standard prin intermediul cresterii satisfactiei clientilor si a motivarii personalului si prin imbunatatiri continue.

Implementarea standardului ISO 9001 : 2008 permite companiilor sa isi imbunatateasca eficienta si productivitatea, sa isi diminueze pierderile si sa reduca numarul de plangeri. Aceasta implementare este consolidata intr-o maniera riguroasa prin audituri externe care au loc anual sau din sase in sase luni, ceea ce asigura conformitatea continua cu standardul; o reevaluare totala are loc dupa trei ani.

Anul trecut, Merlin Works a fost prima organizatie muncitoreasca premiata la nivel national pentru eforturile sale. Premiul Housing Quality Network Accredit: DLO a fost conceput pentru a prezenta organizatiile care ofera servicii excelente in sectorul locuintelor sociale. Cei care primesc aceasta distinctie sunt recunoscuti ca fiind companii eficiente care ofera servicii excelente si rentabile chiriasilor si ocupantilor cladirilor. Pentru mai multe informatii, vizitati www.merlinhs.co.uk.

› Merlin Works dobandeste ISO 9001