Home > Stiri EXTERNE > Producator de rasina PPS, certificat conform ISO 9001

China Lumena este din nou acreditata conform standardului ISO 9001:2008

Hong Kong. 19 septembrie 2011. China Lumena New Materials Corp., cel mai mare producator de rasina PPS (pe baza de polifenilen sulfurat) din lume si unul dintre cei mai mari producatori de tenardit, a anuntat ca sucursalele companiei din provincia Sichuan, si anume Sichuan Chuanmei Mirabilite Co., Ltd si Sichuan Chuanmei Special Glauber Salt Co., Ltd, au fost recertificate conform standardului ISO 9001:2008 in ceea ce priveste sistemul lor de management si calitatea produselor.

In luna iulie a acestui an, un grup de patru experti de la China Certification Centre for Quality Mark au efectuat o evaluare cuprinzatoare care a vizat capacitatea de adaptare, eficacitatea functionarii si activitatile relevante de gestionare ale noului sistem de management al calitatii implementat de China Lumena. Echipa de auditori a confirmat ca sistemul indeplineste cerintele standardului ISO 9001:2008, fiind in continuare eficient.

China Lumena New Materials este o intreprindere de varf in domeniul noilor materiale si produse chimice. PPS-ul este un termoplastic special, folosit pe scara larga in industriile auto, electrica si electronica, feroviara, aeronautica si astronautica, in protectia mediului si reducerea emisiilor, fiind listat ca unul dintre noile materiale care vor fi dezvoltate si sprijinite de guvernul chinez prin cel de-al doisprezecelea plan cincinal. Lumena fabrica si comercializeaza rasini PPS, compusi PPS si fibra PPS. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.lumena.hk.

› Producator de rasina PPS, certificat conform ISO 9001