Home > Stiri EXTERNE > Producator de software medical cu 2 certificate ISO

Certificari ISO 13485 si ISO 9001 pentru producatorul de software medical Code Refinery

Research Triangle Park, Carolina de Nord. 17 mai 2012. Code Refinery, o companie producatoare de software personalizat pentru dispozitivele medicale, a anuntat ca a obtinut certificatele ISO 13485:2003 si ISO 9001:2008. Certificarile ISO i-au fost acordate de Underwriters Laboratories (UL) pentru activitatile de proiectare si dezvoltare de software utilizat in fabricarea dispozitivelor medicale, de laborator si de diagnosticare in vitro.

Aceasta realizare marcheaza incheierea cu succes a unei evaluari independente efectuate asupra sistemului de management al calitatii din cadrul Code Refinery, care a fost considerat a fi in conformitate cu cele doua standarde internationale ISO.

“Misiunea noastra este de a atinge cele mai inalte standarde in calitatea si fiabilitatea programelor software – pentru clientii nostri si pentru clientii clientilor nostri,” a declarat Samir Dandekar, director de dezvoltare a afacerii.

“Obtinerea ISO 13485 si ISO 9001 este o realizare foarte importanta pentru compania noastra, care ne confirma pozitia de partener solid de dezvoltare. Acest lucru ne scoate in evidenta si angajamentul ca organizatie de a le oferi siguranta pacientilor si de a fabrica produse de calitate ca parte integranta a culturii noastre,” a adaugat Dandekar.

Underwriters Laboratories este o companie independenta, recunoscuta international, care evalueaza sistemele de management si ofera servicii si certificari care au legatura cu siguranta produselor.

Code Refinery si-a sarbatorit de curand implinirea a 15 ani de activitate in serviciul producatorilor de dispozitive medicale si de instrumente de diagnosticare clinica. Code Refinery a fost infiintata in 1997 pentru a raspunde nevoilor nesatisfacute din domeniul dezvoltarii de software la cheie dedicat in special automatizarii si integrarii laboratoarelor.

De la infiintarea sa, Code Refinery a cultivat un concept de intelegere aprofundata a cerintelor privind programele software pentru dispozitivele medicale si le-a furnizat constant servicii de dezvoltare de software de talie mondiala, aprobat de FDA, liderilor din domeniul dispozitivelor medicale si al diagnosticarii clinice. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.code-refinery.com.

› Producator de software medical cu 2 certificate ISO