Home > Stiri EXTERNE > Tradeport castiga certificarea ISO 9001:2008

19 august 2012. Distribuitorul canadian de echipament de masurare si testare Tradeport Electronics Group din Concord, Ontario, a fost inregistrat ca fiind certificat ISO 9001:2008, a anuntat de curand organismul de certificare SAI Global.

Tradeport Electronics a obtinut numarul oficial de inregistrare a certificatului CERT-0063083 in urma implementarii cu succes a unui sistem de management al calitatii in conformitate cu standardul international ISO 9001:2008. Domeniul de acoperire a certificarii ISO 9001 se refera la distributia de instrumente, dispozitive si sisteme electronice de precizie, ca si la centrul de servicii de etalonare si reparatii al companiei.

“Suntem incantati de aceasta certificare ISO 9001,” a declarat Barry Conway, presedintele Tradeport. “Ne mandrim foarte mult cu faptul ca furnizam servicii si produse de calitate.”

ISO (Organizatia Internationala pentru Standardizare) este cel mai mare dezvoltator si editor de standarde internationale din lume. Dezvoltate ca raspuns la nevoia in crestere a pietei de a detine o serie de linii directoare standardizate pentru managementul si asigurarea calitatii, certificarile ISO sunt folosite ca un mijloc de a identifica organizatiile care se dedica standardelor, oferindu-le clientilor lor cele mai bune produse si servicii.

Tradeport Electronics este o sursa de excelenta inca din 1982. Cu sedii in Toronto si Montreal, Tradeport isi mentine o retea de distribuitori pe intreg teritoriul Canadei. Compania ofera o gama larga de produse ca multimetre, osciloscoape, generatoare de functii, surse de alimentare, echipament de testare audio/video, aparate de testare a mediului si altele, toate produse de cei mai importanti producatori mondiali.

Departamentul service al companiei are angajati calificati care repara si etaloneaza echipamentul conform specificatiilor producatorului. Pentru mai multe informatii, vizitati www.tradeport.on.ca.

› Tradeport castiga certificarea ISO 9001:2008