Home > Stiri EXTERNE > Endomagnetics obtine certificarea ISO 13485

Companie care dezvolta tehnologii dedicate vindecarii cancerului mamar primeste certificatul ISO 13485

Cambridge, Marea Britanie. 1 octombrie 2012. Endomagnetics, o companie care dezvolta tehnologii dedicate vindecarii cancerului mamar, a obtinut certificarea standardului international al calitatii ISO 13485.

Sistemul de management al calitatii implementat de Endomagnetics a fost evaluat si certificat de BSI ca indeplinind cerintele standardului ISO 13485. Acest standard international cuprinde cerinte referitoare la un sistem de management al calitatii aplicat proiectarii si fabricarii de dispozitive medicale. Toata gama de produse a companiei detine, de asemenea, marcajul CE.

Dr. Andrew Shawcross, cel care a condus procesul de implementare a sistemului calitatii in cadrul Endomagnetics, a declarat: “Suntem incantati ca am primit aceasta certificare. Ea reflecta un efort substantial depus de echipa noastra si ne consolideaza angajamentul fata de calitate.”

Odata cu obtinerea certificarii ISO 13485, dr. Shawcross a fost promovat in functia de director de operatiuni. Eric Mayes, CEO, a spus:

“Aceasta certificare este de o importanta capitala pentru Endomagnetics si o dovada a angajamentului nostru ferm de a ne servi partenerii si clientii. Promovarea lui Andy in functia de director de operatiuni reflecta eforturile semnificative si realizarile sale de cand ni s-a alaturat in 2011.”

Tehnologia propusa de Endomagnetics inlocuiste nevoia de trasori radioactivi si le ofera tot mai multe sanse pacientilor din intreaga lume. Compania a fost infiintata pentru a rezolva stadializarea cancerelor si problemele de sanatate din timpul aplicarii tehnologiilor magnetice avansate si nanotehnologiilor. Endomagnetics si-a dezvoltat o gama de dispozitive medicale bazate pe abilitatea brevetata de a detecta materialele magnetice in corpul omenesc cu o sensibilitate exceptionala.

Compania este in plin proces de extindere pe piata mondiala. Pentru mai multe informatii, vizitati http://endomagnetics.com.

› Endomagnetics obtine certificarea ISO 13485