Home > Stiri EXTERNE > Furnizor de echipament radiologic obtine ISO 9001

Certificare ISO 9001:2008 (calitate) pentru un furnizor de echipament radiologic

Birmingham, Alabama. 3 august 2012. Compania A. Imaging Solutions, Inc. din Alabama a anuntat astazi obtinerea certificarii ISO 9001:2008 acordate de organismul de certificare Perry Johnson Registrar si valabila incepand cu data de 19 iulie 2012.

Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO) este cel mai mare dezvoltator si editor de standarde internationale din lume. ISO este o organizatie nonguvernamentala care face legatura intre sectoarele public si privat – facand ca dezvoltarea si furnizarea de produse si servicii sa fie mai eficiente, mai fiabile si mai sigure.

Datorita acestui certificat ISO 9001, clientii A. Imaging Solutions pot avea incredere in dedicarea companiei de a-si indeplini cel mai important obiectiv al sau – satisfactia continua a clientilor.

Prezenta pe piata din 1994, A. Imaging Solutions, Inc. a ajuns sa fie un furnizor de varf in comercializarea si intretinerea echipamentrului de diagnostic imagistic. Datorita cunostintelor aprofundate ale personalului privind functionarea si cerintele echipamentului medical de diagnosticare, A. Imaging Solutions le ofera si servicii de consultanta celor mai mari institutii financiare din SUA si strainatate.

“Ne dedicam promisiunii noastre de a oferi calitate la toate nivelurile – atat in produse, cat si in servicii”, a spus David Stopak, presedintele A. Imaging Solutions, Inc. “Credem ca decizia noastra de a deveni certificati ISO este un pas proactiv care nu numai ca anticipeaza cererile clientilor nostri, ci si demonstreaza angajamentul nostru de a oferi servicii de calitate. Obtinerea certificarii internationale reprezinta o plusvaloare, ca si ridicarea stachetei de imbunatatire continua si acceptarea provocarii de a ne ridica la niveluri mai inalte ale calitatii serviciilor oferite clientilor nostri,” a adaugat Stopak.

Aceasta distinsa certificare atesta faptul ca procesele A. Imaging Solutions adera la standarde recunoscute in intreaga lume. Certificarea ISO 9001 include elaborarea unui sistem de management al calitatii (SMC) prin proceduri documentate si obiective privind performanta. Deoarece a devenit unul dintre primii comercianti de echipament medical de diagnostic certificati ISO, A. Imaging Solutions va continua sa isi extinda baza de clienti in domeniul mondial al echipamentului medical, contribuind la satisfactia clientilor.

A. Imaging Solutions, Inc. (AIS) este o corporatie privata care comercializeaza echipament radiologic in comunitatea medicala. Infiintata in 1994, compania ofera servicii personalizate , mentinandu-si reputatia printr-o buna monitorizare a bazei de clienti, datorita careia nu isi depaseste capacitatea de a indeplini prompt si corespunzator nevoile clientilor.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.AImagingSolutions.com.

› Furnizor de echipament radiologic obtine ISO 9001