Home > Stiri EXTERNE > Harrington obtine certificarea ISO pentru calitate

25 august 2011. Producatorul american de echipament de ridicare Harrington Hoists a obtinut certificarea ISO 9001:2008 dupa ce un registru acreditat i-a auditat procesele de proiectare, fabricare si vanzare a sistemelor de macarale, a componentelor si a celorlalte produse de ridicare.

Dat fiind faptul ca Organizatia Internationala pentru Standardizare este unul dintre cele mai mari organisme de standardizare din lume, Harrington Hoists este de parere ca aceasta certificare ISO va ajuta la cresterea oportunitatilor pentru companie, mentinand o eficienta sporita si reducand la minim riscurile.

In vederea certificarii a fost efectuata o analiza a liniilor de productie a echipamentului de ridicare oferit de Harrington Hoists, acreditarea fiind decernata la sfarsitul lunii trecute.

Bret Lussow, directorul de vanzari si dezvoltare a afacerii la Harrington Hoist, a spus ca aceasta realizare demonstreaza atentia acordata de companie cresterii satisfactiei clientilor prin intermediul aderarii la un sistem de management al calitatii afacerii recunoscut pe plan mondial.

El a declarat: “Harrington si-a indreptat dintotdeauna atentia in mod prioritar inspre clienti; ne straduim sa oferim calitate la fiecare nivel, deci acesta era urmatorul pas logic. Certificarea ne consolideaza angajamentul de a pune la dispozitia clientilor nostri produse, servicii si suport tehnic de cea mai inalta calitate.”

Reusita companiei Harrington o aduce pe aceasta in rand cu compania-mama, Kito Corporation, care a obtinut certificarile ISO 9001 si ISO14001 in urma cu zece ani. Pentru mai multe informatii, vizitati www.harringtonhoists.com.

› Harrington obtine certificarea ISO pentru calitate