Home > Stiri EXTERNE > Luminous Power obtine certificarea ISO 50001

Bangalore, India. 2 iulie 2012. Compania Luminous Power Technologies a primit certificarea ISO 50001 : 2011 de la organismul de certificare ISO BSI Management Systems pentru respectarea cerintelor privind acumulatorii cu placi plate si tubulare de uz casnic si industrial.

Compania a dat o declaratie de presa in care a precizat ca este prima unitate de productie de acumulatori din lume care obtine certificarea standardului pentru sistemul de management al energiei ISO 50001.

Comentand certificarea ISO 50001 recent obtinuta, Manish Pant, directorul general al Luminous Power Technologies, a spus: “Ne dedicam economisirii energiei in fabricile noastre de acumulatori, care sunt mari consumatoare de energie, si ne aducem in acest fel contributia la un mediu sustenabil.”

Infiintata in 1988, Luminous Power Technologies este astazi una dintre cele mai importante companii furnizoare de produse electrice de inalta calitate, destinate atat uzului casnic, cat si celui comercial. Printre produsele companiei se numara acumatorii industriali, solutii solare si eoliene, grupuri electrogene diesel, solutii de infrastructura pentru sectoarele IT si telecomunicatii.

Cu peste 3000 de angajati, 8 unitati de productie in India si o unitate de productie in China, cu 28 de reprezentante si peste 25000 de parteneri, Luminous se indreapta spre realizarea viziunii sale de a fi o corporatie mondiala de prestigiu in domeniul energiei si al optimizarii consumului de energie, iar certificarea ISO 50001:2011 sprijina acest parcurs de succes al companiei din ultimii ani. (dupa doua comunicat de presa ale www.thehindubusinessline.com si www.luminousindia.com)

› Luminous Power obtine certificarea ISO 50001