Home > Stiri EXTERNE > Marcaj CE si ISO 13485 obtinute de Andago

Andago primeste certificarea ISO 13485 si marcajul CE pentru aplicatia sa Carefy de monitorizare a pacientilor

Madrid, Spania. 22 mai 2012. Compania Andago a primit certificarea conformitatii produselor marcajul CE pentru a-si comercializa aplicatia Carefy – o solutie inovatoare de monitorizare a pacientilor pe web si pe telefonul mobil – in toate cele 30 de tari ale Zonei Economice Europene (ZEE). In plus, Andago se implica activ in obtinerea aprobarii FDA pentru a comercializa Carefy si in Statele Unite.

Prin obtinerea marcajului CE, Andago demonstreaza ca aplicatia Carefy se conformeaza reglementarilor privind calitatea si siguranta impuse de piata internationala a asistentei medicale. Pe langa marcajul CE, Andago si-a finalizat cu succes si un audit foarte strict prin care a fost evaluat sistemul sau de management al calitatii (SMC), reusind sa obtina certificarile ISO 13485:2003 si MDD 93/42/EEC de la SGS, unul dintre liderii mondiali in inspectie, verificare, testare si certificare. ISO 13485 este un standard international pentru sistemele calitatii, care se refera la proiectarea, dezvoltarea si comercializarea dispozitivelor medicale.

Aceste realizari ii permit companiei sa isi poata concretiza planurile de extindere pe noi piete, crescand nivelul de incredere aratata de clienti si de utilizatorii finali si demonstrand descoperirea unei solutii dezvoltate acordand prioritate calitatii si sigurantei pacientilor.

Andago s-a dedicat dintotdeauna comercializarii celor mai bune produse, destinate sa imbunatateasca abilitatea medicilor de a-si executa sarcinile cotidiene avand garantia ca le ofera pacientilor cele mai bune ingrijiri posibile.

Desi nu exista date oficiale cu privire la cate dispozitive medicale bazate pe programe software si aplicatii pentru mobil similare solutiei Carefy detin in momentul de fata marcajul CE si indeplinesc toate cerintele de reglementare ale Uniunii Europene, ramane o certitudine ca dezvoltarea de catre Andago a unor aplicatii in conformitate cu directivele UE pentru dispozitive medicale este cu adevarat remarcabila. Pentru mai multe informatii, vizitati www.andago.com si www.carefy.com.

› Marcaj CE si ISO 13485 obtinute de Andago