Home > Stiri EXTERNE > Melco Crown Entertainment, certificata ISO 20000

Melco Crown Entertainment este prima companie din domeniul sau care obtine certificare ISO 20000

Prima certificare ISO 20000 decernata vreodata in Macao; Managementul serviciilor IT deschide noi drumuri in industrie si fixeaza noi puncte de referinta

New York, 28 iulie 2011. Melco Crown Entertainment Limited (“Melco Crown Entertainment” sau “Compania”), un dezvoltator si proprietar de cazinouri si alte locatii de divertisment, activand pe piata din Macao, a devenit prima companie din sectorul sau care sa fi primit vreodata certificarea ISO 20000 pentru sistemul de management al serviciilor IT.

ISO 20000, care se bazeaza pe platforma de dezvoltare recomandata de Biblioteca Infrastructurilor Tehnologiei Informatiei (ITIL) versiunea 3.0, este considerat standardul de aur pentru managementul serviciilor IT din intreaga lume.

El reflecta maturitatea abordarii proceselor integrate ale companiei fata de furnizarea serviciilor tehnologice de afaceri astfel incat sa indeplineasca cerintele clientilor in toate unitatile sale functionale, folosind o arhitectura de tipul private cloud.

Certificarea recent dobandita vine in completarea certificarii ISO 27001 pentru sistemul de management al securitatii informatiei pe care compania a primit-o in 2009.

Dl Roger Seshadri, vicepresedintele senior al Melco Crown Entertainment, a declarat: “A fost un exercitiu extrem de riguros si sunt foarte mandru de echipa noastra care a depus eforturi neprecupetite in implementarea celor mai bune practici, eforturi care au avut ca rezultat aceasta prestigioasa recunoastere internationala.”

“As vrea sa-i multumesc si presedintelui consiliului de administratie, dl Lawrence Ho, ca si intregii echipe de conducere pentru ca aau fost atat de receptivi la nou, acordandu-ne sprijinul pentru a face ceva ce nicio companie din Macao nu a facut pana acum – de altfel, motivul pentru care suntem numarul unu in sectorul HoReCa e tocmai indrazneala de a face unele lucruri primii. Curajul nostru si inovatia de care dam permanent dovada vor continua sa stabileasca noi standarde in industrie.”

Vizitati site-urile www.cityofdreamsmacau.com, www.altiramacau.com si www.mochaclubs.com pentru a afla mai multe despre activitatile desfasurate de Melco. sursa: www.marketwatch.com

› Melco Crown Entertainment, certificata ISO 20000