Home > Stiri EXTERNE > Certificare ISO 14001 pentru Middleton Aerospace

Middleton Aerospace din Haverhill, Massachusetts, primeste certificare ISO 14001 pentru managementul mediului

Toronto, 30 iunie 2011. Corporatia Magellan Aerospace a anuntat astazi ca sucursala sa proprie din Haverhill, Massachusetts, Middleton Aerospace, a obtinut certificarea recunoscuta pe plan global ISO 14001 pentru sistemul sau de management al mediului.

Certificarea ISO 14001 cere din partea organizatiilor dezvoltarea unui sistem de management al mediului si evaluarea acestuia de catre un auditor terta parte pentru a demonstra ca sistemul implementat indeplineste exigentele standarde internationale cu privire la reducerea la minim a impactului companiei asupra mediului.

Sistemul de management al mediului din cadrul Middleton Aerospace a trebuit sa demonstreze un angajament real fata de respectarea tuturor legilor si reglementarilor legate de mediu, fata de imbunatatirea continua a minimalizarii impactului operatiunilor si produselor asupra mediului, ca si fata de motivatia aratata de angajati de a fi personal raspunzatori de protejarea mediului si de crearea unui loc de munca sigur si sanatos. Numai companiile care au programe excelente in ceea ce priveste mediul inconjurator se califica pentru aceasta certificare recunoscuta global.

ISO 14001 este un standard conceput de Organizatia Internationala pentru Standardizare si care fixeaza cerintele si liniile directoare necesare unui sistem de management al mediului. ISO este un dezvoltator nonguvernamental de standarde internationale pentru mediul de afaceri, guverne si societate.

Despre Magellan Aerospace
Magellan Aerospace este unul dintre cei mai completi furnizori din lume in industria aerospatiala. Magellan proiecteaza, inventeaza si fabrica aeromotoare si ansamble de aerostructura, ca si componente pentru pietele aerospatiale, produse avansate tehnologic pentru pietele militare si spatiale si produse de specialitate complementare. Magellan este o companie publica, avand actiuni la bursa din Toronto, cu unitati functionand de-a lungul Canadei, Statelor Unite, Regatului Unit al Marii Britanii si Indiei. sursa: www.sacbee.com

› Certificare ISO 14001 pentru Middleton Aerospace