Home > Stiri EXTERNE > Compania Demag este dublu certificata ISO

24 august 2011. Compania Demag Cranes & Components a primit de curand certificarea OHSAS 18001 pentru sistemul sau de securitate la locul de munca si certificarea ISO 14001 pentru sistemul sau de management al mediului. Aceasta dubla certificare ISO 14001 face parte din politica de imbunatatire continua a Demag Cranes & Components, filiala din Chalons en Champagne a companiei cu sediul central in Wetter, Germania.

Domeniul in care se aplica certificarile ISO 14001 acopera activitatile sale de comercializare, cercetare, realizare, prestare de servicii si mentenanta a scripetilor cu cablu si cu lant, a podurilor rulante si a consolelor, a sistemului modular de manipulare in aer si a motoreductoarelor. Intreprinderea dispune de acum inainte de un sistem de management integrat care acopera toate aspectele de calitate, igiena, securitate si mediu.

Deja angajat intr-un demers al calitatii odata cu obtinerea certificarii ISO 9001 in 1994, acest important jucator pe piata franceza in domeniul ridicarii si manipularii, demonstreaza ca securitatea angajatilor si clientilor sai constituie de mult timp o prioritate, luand in considerare implementarea masurilor de prevedere, de sensibilizare si de comunicare a riscurilor industriale si de accidentare.

Mediul inconjurator si ISO 14001 face si el parte din sfera principala de preocupari a companiei, in special in ceea ce priveste tratarea deseurilor si reducerea consumului de energie.

Prin aceste doua noi certificari ISO, Demag Cranes & Components isi confirma implicarea in dezvoltarea durabila, in securitate, in calitatea produselor si a serviciilor prestate in interesul clientilor. Puteti accesa online mai multe informatii despre grupul Demag la adresa http://www.demagcranes.com.

› Compania Demag este dublu certificata ISO