Home > Stiri EXTERNE > Fabricant de hartie fotografica, certificat ISO 50001

Unitatile de fabricatie ale grupului Lecta obtin certificarea 50001

In concordanta cu angajamentul luat in cu ocazia ultimului raport de mediu, grupul Lecta a terminat in 2012 procesul de certificare a utilizarii eficiente a energiei pentru toate punctele de lucru ale companiei.

Certificarea ISO 50001 cu privire la managementul energetic face necesara implementarea unui sistem de gestionare a energiei care urmareste eficientizarea utilizarii acesteia si recurgerea la noi forme de energie reutilizabila.

Inovatiile continue in ceea ce priveste performanta energetica contribuie la reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera si in consecinta la limitarea impactului avut de activitatea industriala asupra mediului.

Grupul Lecta este unul dintre cei mai mari fabricanti de hartie fotografica provenita din materiale nelemnoase.

La ora actuala Lecta detine 9 unitati de productie cu o capacitate totala de 2 milioane de tone, fiind recunoscuta drept un partener de incredere, flexibil si orientat catre clienti si partenerii de afaceri.

Grupul Lecta este dedicat protejarii mediului ambiant. Toate centrele de fabricatie detin cele mai stricte certificate de mediu – ISO 14001 si EMAS – alaturi de certificatele cu privire la procesele de depozitare PEFC™ si FSC®, garantand prin urmare faptul ca lemnul si alte materii prime au fost obtinute din surse sustenabile. Ultima certificare obtinuta, ISO 50001, confirma inca o data filosofia firmei cu privire la la eficienta si protectia mediului inconjurator. (whattheythink.com)

› Fabricant de hartie fotografica, certificat ISO 50001