Home > Stiri EXTERNE > Interserve obtine certificarea ISO 22000

Interserve obtine certificarea ISO 22000:2005 pentru sistemul de management alimentar

2 August 2011. Compania de catering Interserve a incheiat cu succes auditul sistemului de management al sigurantei alimentelor.

In ultimele luni, BSI a efectuat ultimele doua audituri de evaluare a eficacitatii sistemului de management al sigurantei alimentare implementat de Interserve cu privire la standardul ISO 22000 : 2005. Auditurile incheiate cu succes au fost efectuate in unitatile cu care Interserve are contracte: University College London Hospital, Cumberland Infirmary, Carlisle si Russells Hall Hospital, Dudley.

ISO 22000 este un standard international care defineste cerintele unui sistem de management al sigurantei alimentare acoperind toate organizatiile din lantul alimentar, de la cultivatori si crescatori pana la consumatori, creand un standard armonios al sigurantei alimentare, acceptat la nivel mondial.

Aceasta acreditare stabileste faptul ca Interserve a indeplinit cerintele de inregistrare privind furnizarea de servicii de catering – atat conventionale, cat si moderne, in care alimentele sunt preparate si apoi racite la 3°C, pastrandu-se pana la patru zile (cook-chill), servicii furnizate pacientilor spitalizati, clientilor, personalului si clientilor din restaurante si alte puncte de desfacere a produselor companiei.

BSI a mai raportat ca:
1. Angajatii Interserve sunt foarte implicati si competenti;
2. Programele de formare oferite de Interserve in servicii de catering sunt foarte eficiente;
3. Interserve se concentreaza asupra activitatii de imbunatatire pentru a garanta ca siguranta alimentelor indeplineste cerintele clientilor si pe cele legale.

Interserve este in prezent una dintre cele numai noua companii inregistrate de BSI cu standardul BS EN 22000.

Aceasta acreditare se adauga competentelor in catering ale Interserve, recent demonstrate prin primirea premiilor din partea Oficiului de Sanatate a Mediului si Sustain for the Good Food al Public Plate.

› Interserve obtine certificarea ISO 22000