Firma Navarest primeste certificarea sigurantei alimentare ISO 22000
22 septembrie 2011. Compania navareza Navarest, care se ocupa de comercializarea zaharului si de distributia de produse in industria hoteliera, a reusit sa devina prima organizatie din sectorul sau care a obtinut certificarea sigurantei alimentare ISO 22000. Aceasta recunoastere reprezinta pentru companie un “pas important” in cadrul sectorului sau de activitate. “Suntem de parere ca este o veste buna, de care consumatorul va fi foarte interesat, de vreme ce el este destinatarul final”, s-a precizat intr-un comunicat dat publicitatii de Navarest.
Certificarea ISO 22000 defineste cerintele relative la managementul sigurantei alimentare pentru companiile care isi doresc sa atinga niveluri ale sigurantei care le depasesc pe cele ale exigentelor legislative. Este vorba despre un standard care armonizeaza nevoile pietei cu cele ale consumatorilor.
Navarest este o companie dinamica, specializata in personalizarea, ambalarea si distributia zaharurilor (alb, brun, fructoza) si a indulcitorilor destinati hotelurilor si restaurantelor, ca si a unor produse inrudite (biscuiti, ciocolata, miere).
Compania a fost infiintata in 1994, de catre fratii José Luis si Ramón Jáuregui. Inca de la inceputuri, politica firmei a fost de a aloca o mare parte a productiei distributiei directe pe piata HoReCa, personalizand produsele si adaugandu-le valoare.
“Structura departamentelor din cadrul Navarest este conceputa in vederea unei specializari totale, ceea ce ne diferentiaza de alte companii care se ocupa de ambalarea produselor si ne permite sa oferim servicii cuprinzatoare, de la proiectare pana la impachetare. Cel mai de pret bun al nostru este portofoliul larg de clienti,” se precizeaza pe site-ul companiei recent certificate ISO, www.navarest.com.