Home > Stiri EXTERNE > Producator de ambalaje de carton obtine ISO 14001

Certificatul ISO 14001 (managementul mediului) a fost obtinut de compania Woodway UK

14 mai 2012. Compania Woodway UK Ltd a anuntat de curand ca tocmai a fost distinsa cu certificatul de management al mediului ISO 14001:2004.

Martin Inwood, directorul general Woodway UK, a declarat cu aceasta ocazie:

“Cu totii avem o responsabilitate fata de mediu – pentru a ne asigura ca reducem, reutilizam si reciclam oriunde este posibil sa o facem. Acest lucru este cu atat mai important in sectorul ambalajelor, despre care putem spune ca este tot timpul sub lupa. Noi, cei de la Woodway, nu numai ca punem la dispozitia clientilor alternative prietenoase cu mediul inconjurator, ci examinam si modul in care clientii nostri isi pot reduce cantitatea de ambalaje pe care le folosesc si, in ultima instanta, cantitatea de deseuri pe care le genereaza.”

“Am investit in propriile unitati pentru a ne asigura ca ne limitam impactul asupra mediului. Avem un manager responsabil special de problemele calitatii si mediului, care a implementat o serie de masuri care sa ne ajute sa atingem acest standard de mediu ISO 14001. In depozit am instalat senzori sensibili la miscare, containere si bene basculante pentru deseuri, iar luna viitoare vom intra in posesia noilor noastre masini de livrare, care sunt mult mai eficiente din punct de vedere al consumului de carburant decat camioanele pe care le avem acum si produc mai putine emisii de dioxid de carbon,”

au fost cateva dintre argumentele hotaratoare pentru obtinerea certificarii ISO 14001 expuse de Inwood.

Woodway UK produce ambalaje de carton, cutii si containere, produse dedicate sectorului postal, pungi de plastic, benzi, etichete, adezivi si multe alte produse de impachetare. Pentru mai multe informatii, vizitati www.woodwayuk.com.

› Producator de ambalaje de carton obtine ISO 14001